SOLIDWORKS fra Dassault Systémes

SOLIDWORKS er verdens ledende 3D CAD-løsning!

 

SOLIDWORKS gjør at du enkelt kan spore flere fagområder, forkorte design syklusen, øke produktiviteten og levere innovative produkter til markedet raskere.

Våre kraftige, men brukervennlige løsninger bidrar til å drive innovasjon mens de dekker alle aspekter av produktutviklingsprosessen, uansett størrelsen på bedriften din, bransjen eller foretrukket plattform.

SOLIDWORKS Solutions dekker alle aspekter av utviklingsprosessen

SOLIDWORKS designprogramvare er like enkelt som det er kraftig - noe som gjør det mulig for enhver bedrift å bringe sin visjon til liv og fange globale markeder.

Hvert stadium o produktutviklingsprosessen er tatt hensyn til: design, testing, teknisk kommunikasjon (manualer etc.) og jevn datahåndtering. Med vår alt-i-ett-løsning blir alt oppdatert samtidig på tvers av avdelinger, noe som resulterer i mindre feil, mindre prototyper og mer penger.

SOLIDWORKS®-løsninger fokuserer på hvordan du jobber hver dag, med et intuitivt, integrert 3D-designmiljø som dekker alle aspekter av produktutvikling og bidrar til å maksimere design og produktivitet. Over 2 millioner designere og ingeniører over hele verden bruker SOLIDWORKS til å bringe design til liv - fra de kuleste gadgets til innovasjoner for en bedre morgendag.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler